Tap huren kerst en oud en nieuw

Met de feestdagen een biertap huren? Geen probleem! Wij leveren onze taps met kerst en/of oud en nieuw zonder extra kosten! Van een compacte tafeltap, tot een mobiel goed gekoelde biertap of een biertap met een bar erbij! Om een hele hoop lekker gekoelde biertjes te serveren aan uw gasten!

Geeft u met de feestdagen een feest buiten. Dan kan een tent niet ontbreken! Wij hebben tenten voor elke maat tuin. Zodat er ook voor u één bij zit die past in uw tuin! Hierbij kunt u ook bierbank sets huren om al uw gasten te voorzien van een zitplaats in de tent!

Buiten ons bier om kunnen wij uw feestje ook voorzien van frisdrank en/of wijn! Alle soorten frisdranken zijn bij ons te vinden. Ook van de wijn hebben wij diversen soorten en smaken. Witte, Rode en Rose. Voor iedereen zit er wel iets bij wat hij/zij lekker vindt!

Problemen met te weinig glazen? Huur ze erbij! Longdrink glazen, bier glazen en wijn glazen zijn bij ons te huur! Dit is natuurlijk erg makkelijk om erbij te huren als u zelf een te kort heeft aan deze glazen.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat? Neem contact met ons op.

× WhatsApp