Biertap met waterkoeler huren

mobiele-biertap-met-spoelbak

Wanneer u een feest geeft waar veel bier wordt gedronken, is het vaak lastig om al het bier koud te houden. Vaak zijn flesjes bier niet handig omdat u dan eigenlijk meerdere koelkasten nodig heeft om alles koud te zetten.

Huur daarom een biertap van Taphuren.com. Dat scheelt ruimte en door het waterkoelsysteem is er altijd koud bier. De ideale oplossing voor uw feest!

Met veel biertaps heeft u alsnog een koeling nodig om de fusten koud te kunnen zetten. Maar bij onze biertaps met een waterkoelsysteem niet. Deze biertap hoeft u maar 1 keer te vullen met water en dat water vervolgens even te laten koelen. Het water wordt na ongeveer 2 uur koelen ijskoud. De bierslang in de biertap loopt door het water heen en zo blijft het bier altijd koud. Het maakt dan ook niet uit waar u de fusten bewaard of hoeveel fusten u achter elkaar wilt tappen, want zodra het fust aangesloten is aan de tap kunt u gelijk lekker koud bier tappen!

Ook kunt u direct bier van allerlei merken bij ons afnemen. U hoeft zich dan geen zorgen meer te maken over het bier wat op uw feest geschonken wordt. Taphuren.com neemt al die zorgen weg!

Heeft u vragen over de biertaps, het bier of andere zaken?

Neem gerust contact met ons op via:

info@taphuren.com

Of bel: 015 – 2033930

× WhatsApp